BOOST DIN virksomhed MED MUSIK

Styrk dit team med en kontorkoncert

Hvad er en kontorkoncert?

Forestil dig, at et hjørne af jeres kontor bliver forvandlet til en mini-scene en tirsdag eftermiddag eller en torsdag morgen en lille times tid. En dygtig musiker kommer forbi, og dit team får en eksklusiv og fantastisk livemusikoplevelse sammen.

Hvorfor skulle vi gøre det?

Først og fremmest fordi live musik gør os glade!  Derudover understreger videnskaben, at musik deltagelse fremmer socialebånd, mens det virke stress- og angstnedsættende og booster kreativiteten. En kontorkoncert fungerer altså som et kreativt åndehul for dit team, alt imens der bygges social kapital.

Hvordan virker det?

På baggrund af jeres musiksmag og viksomhedskultur samt ønsker til tid, sted og størrelse, finder vi de helt rette musikere og laver et specielt øjeblik til jer. Vores team tager hånd om alle de praktiske detaljer, herunder opsætning og formidling. Kontakt os, så finder vi ud af det!

Lad os hjælpe dig med at skabe et stærkt øjeblik

kontakt os

Læs mere i vores katalog

Det er ikke kun noget, Low-Fi siger!


“Når du laver unikke oplevelser for dine ansatte, får du gladere, mere motiverede og mere produktive medarbejdere. Det er virksomhedernes ansvar at fremme motivation og trivsel: musik og passion rimer helt sikkert."

- Jeff Gravenhorst, CEO hos ISS A/S

Lyt til nogle af vores musikere

Americana

Rock

Nordic Folk

Electro Pop

Jazz

Pop