Book et band med low-fi

giv en unik musikoplevelse

1. Udforsk musikken

Søg og find musikere der falder i din smag. Ønsker du at tage kontakt til et eller flere bands, skal du sign-up. Det tager kun få klik og voilá, så kan dialogen starte.

2. Lav en aftale

Når du har fundet det helt rigtige band - så bliv enige om formatet, dato og tid. Når alt passer sammen, kan du trykke på book-knappen, og I har en aftale.

3. Nyd musikken

Nu er det tid til, at invitere dine venner over.. men måske holder du musikken som en overraskelse? Det bestemmer du! Sammen vil I få en intim musikoplevelse, I sent vil glemme.

Udforsk musikken

Folk, der har booket bands, siger...

@Mie og hendes kollektiv holdte en koncert med et af SPOT festivals bands under festivaldagene 2016

"Det var vores første hjemmekoncert, og vi vidste overhovedet ikke, hvad vi skulle forvente! Musikerne kom tidligt for at sætte deres ting op og sige hej. Det overraskede mig, hvor taknemmelige de var for at spille i vores stue. Jeg kan huske, at jeg kiggede rundt og så, at alle var fuldstændig opslugt af musikken. Det var en meget særlig nat!"

@Erland har holdt  to koncerter i sin smukke stue i København

"Som musikelsker og peer-to-peer tech entusiast synes jeg, det er fantastisk, at jeg nu har mulighed for at lave koncerter på en så nem og sjov måde - de folk, der dukker op til mine koncerter, er alle nogle med samme interesse og respekt for musik som min."

@Lotte holdte en koncert hvor hun inviterede alle sine naboer

"At have en Low-Fi koncert i min stue med det fantastiske danske band Beast in Bests var en vidunderlig oplevelse! Meget intimt og imponerende. Jeg inviterede alle mine naboer, og koncerten gav os den fælles oplevelse, jeg havde håbet!"