Musikere hos low-Fi

Har du lyst til at spille en hjemmekoncert?

1. Du sign'er up

Den allerførste ting, der skal klares, er at få dig ombord, så er du klar? Et sign-up tager kun få klik og voila, så er du en del af et stærkt netværk af musikelskere.

2. Du bliver godkendt

Herefter skal vi lige have bekræftet, at du ikke er en skummel robot, men et ægte menneske med gode intentioner. Send os links til din musik
, og vi vil ære dig med superstar-adgang.

3. Du laver en bandside

Tatadaaa .. nu mangler du bare at lave din bandprofil! Det betyder egentlig bare, at du laver en profil, hvor du viser din musik i ord, video og billeder, samt deler nogle praktiske detaljer - og 1,2,3 så kan du blive booket!

Sign up I dag

Musikere, der har spillet, siger...

@Fjer (US) spillede en udsolgt crowdfunded koncert i august 2016

"Landede i New York i går aftes. Ekstremt jet lagged i dag. Det er først nu, jeg begynder at kunne tage følelserne fra torsdagens Low-Fi koncert ind. Det her var ærligt talt en af de bedste aftener i mit liv. Jeg har aldrig nydt at spille og dele min musik så meget. Se lige det sted her!? Der er et træ ved siden af højtalerne. Her var fuldstændig fyldt med fantastiske mennesker. De sang med mig. Jeg græd næsten. Jeg... kan ikke engang forklare det."

@Merime (FR) og Caramé (IT) spillede en crowdfunded koncert i København 2016

"At spille til hjemmekoncerter er en intim og smuk måde at være forbundet med folk på. Det passer helt sikkert til måden, hvorpå Caramé og jeg (Merime) gerne vil dele vores musik, som en ægte interaktion mellem os og vores publikum, og som en måde at bringe mennesker sammen på. Folkene bag Low-Fi forstår virkelig dette og har bygget en platform på den idé. De er ivrige efter at ikke bare at facilitere dette møde mellem kunstnere og deres publikum, men også sørge for at kunstnerne får en passende betaling for deres optræden.

@Jeppe Højgaard and Clara Bryld (DK) spillede en udsolgt crownfunded koncert i august 2016

"Det var en virkelig god oplevelse at spille med Low-Fi som vært. Stine, Anne og deres folk gjorde et godt stykke arbejde for at få både os og publikum til at føle os velkomne ved at skabe en åben og afslappet atmosfære. Vi er store fans af hjemmekoncerter. Det er altid en givende oplevelse at møde publikum i så intime omgivelser. Tak Low-Fi, for at gøre så godt et stykke arbejde med at åbne op for nye muligheder og nye steder for musikere og publikum!"

@Marstal:lidell (DK) spillede en udsolgt koncert i Erlands stue i januar 2016

"Jeg havde fornøjelsen af at spille en intimkoncert hos Erland. Vi spillede en udsolgt koncert i hans smukke, stilfulde, sjælfyldte og atmosfæriske omgivelser. Efter at have spillet ved flere Low-Fi events, kan jeg kun sige, at der altid er en speciel atmosfære af betydning, værdi og åbne ører!"