koncertgæster hos low-fi

har du lyst til at opleve en hjemmekoncert?

1. Du sign'er up

Den allerførste ting, der skal klares, er at få dig ombord, så er du klar? Et SIGN-UP ‍ tager kun få klik og voilá, så er du en del af et stærkt netværk af musikelskere.

2. Udfyld din profil

På Low-Fi åbner folk deres hjem, så det er supervigtigt, at de kan se, hvor sød du er. Udfyld din profil, og du vil forøge dine chancer for at blive inviteret ;)

3. Find en koncert

Find en koncert du gerne vil opleve og spørg værten, om du må deltage. Det gør du ved at anmode om en billet direkte fra koncerteventet.

Sign up i dag
Vil du lære mere? Læs vores FAQ til gæster

Vores Koncertgæster, siger...

@Pernille puttede disse ord på sin intimkoncertoplevelse med @Martsal:lidell
"For intensiteten og atmosfærens skyld er der ikke mange oplevelser, der kan matche en Low-Fi koncert. Jeg var hooked, fra jeg trådte ind i entreen og smed mine sko for at deltage i Erlands koncert i strømpesokker sammen med fremmede mennesker, hylder, puder og familiebilleder. Det her var helt sikkert ikke min sidste hjemmekoncert!"

@Kate delte disse ord efter en intimkoncert med @Fjer  

"Det var fantastisk at se Fjer i så intimt smukke omgivelser i KW3. Jeg havde hørt hendes nyeste single på Spotify og var allerede ret begejstret fra begyndelsen, men koncerten overgik alle mine forventninger. Hun var virkelig god til at fornemme stemningen hos publikum, der gik fra at være oprigtig, charmerende og underholdende. Hendes personlighed og autentiske stil kom virkelig under huden på mig!"

@Jesper udtalte dette efter en intimkoncert med @ARViD

"Jeg havde en fantastisk aften i godt selskab med Arvid og hans sidekick Lars. Arvid kombinerer velkomponerede toner med ekstremt velskrevet og dyb lyrik. Jeg er kæmpe fan!! Jeg vil også gerne give et 'shout out' til Low-Fi, for konceptet er genialt og bringer folk sammen over musik i perfekte omgivelser!!"

@Alexia delte dette om en intimkoncert med @Matt Bednarsky

"Jeg deltog i Matts koncert i København, og det var en dejlig aften. Matt is very talented, og jeg nød hans uformelle, rå optræden: kun en gut og hans guitar. Matt havde også virkelig god humor. Jeg elskede historierne bag hans sange; det tilføjede virkelig farve og kontekst til hans optræden."