Live musik Til dit bryllup

Find BANds

Få besøg af musikere til brylluppet og
skru op for nærværet på jeres store dag

Host: Erland Jacobsen

"As a music lover and peer-to-peer technology enthusiast it's amazing that I now have the possibility to host my own concert events in such an easy and fun way - people who show up for my events are all somebody who share the same kind of interest and respect
for the music."

Musician: Anna Lidell

"I had the pleasure to play an intimate concert at Erland's place. We played a sold-out concert in his beautiful surroundings, stylish, soulfully and atmospheric. After playing at several Low-Fi events, I must say that there is always a special atmosphere of importance, value and open ears!"

Guest: Pernille M. Toldam

"For intensity and atmosphere there are not many experiences that can match a Low-Fi concert. I was hooked from the moment I took off my shoes in Erland’s entrance to join his concert in socks together with strangers, bookshelves, pillows and family pictures. This was definitely not my last house concert! " 

Drøm bare løs

Først skal der drømmes lidt... hvilken stemning  ønsker I,at skabe med musikken? Hvor forstiller I jer, at live musik kan gøre jeres bryllup ekstra nærværende? Er det til vielsen, receptionen eller under festen? Har I et musikbudget? Det behøver ikke at koste jer en formue - her på Low-Fi er gennemsnitprisen 3.500 DKK for at få et band ud og spille et par timer.

Find og book musik

Klik jer ind på markedspladsen og find bands udfra genre, stemning, lokation og pris. Tag en lytter og start en dialog med de bands I syntes er spændende . Hør først om de er frie på jeres bryllupsdag.  Hvis det er et match, så bliv enige om formatet og tid. Når alt passer sammen, kan I gennemføre bookingen og I har live musik til jeres bryllup. 

Lad os hjælpe jer

Er I lidt på bar bund mht. hvilken musik eller hvilke bands, der vil passe til netop jeres bryllup? Lad os hjælpe jer! Vi elsker at matche musik med stemning, og så er vi ret gode til det ;) Vi skal lige bruge lidt info fra jer, så udfyld vores lille formular (klik på knappen herunder) og så vender vi fluks tilbage, med nogle gode musik-bud.

Vores musik Idéer til brylluppet

Psst... Low-Fi er leveringsdygtige på det hele

Utraditionel musik i kirken

Har i overvejet, at man i kirken kan supplere salmer med sange fra øjeblikke i jeres fælles liv? Eller salmerne kan blive spillet af en f.eks. celloist eller guitarist i stedet for orgel. Hvis vielsen finder sted uden for kirken, måske helt ude i det fri.. så kan musikken også godt finde der hen.

Akustisk koncert til receptionen

Mens I får et glas og en lille snack, kan I bruge live musikken til at skrue op for hyggen. Giv jeres gæster en mini koncert med f.eks. en jazz trio eller en singer songwriter det fortæller skæve kærlighedshistorier.

Bryllupsdans på jeres måde

Traditionen tro skal I inden midnat danse helt tæt til tonerne af..? Ja, det bestemmer I jo faktisk selv. Det er jeres kærlighed der fejres, så hvorfor ikke gøre brudevalsen til jeres egen dans. F.eks. dans til jeres sang spillet akustisk, for at gøre det endnu mere magisk.

DANSEFESTEN!

En god fest rimer på dans. Der mange måder, at spille op til dans på. Vi anbefaler at skifte playlisten på iPaden ud med f.eks. en funky DJ eller et party band der kan spille dansegulvet op til den lyse morgen, uden I skal bekymre jer om det næste nummer!

Brug for musik idéer?

Explore intimate Concerts

Not only in your own home but in homes all around the world!

Pssst... alle billederne her på siden er venligst udlånt af Pinewood Weddings,
I kan jo overveje, om I skal invitere dem med og dokumtere jeres bryllup ;)

Stay tuned... tilmeld dig vores nyhedsbrev

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form